Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (3.05 secunde)
Temperaturile minime se vor situa intre 3 si 7 grade, in medie, in prima saptamana, cu cele mai scazute valori pe 15 martie, iar in intervalul 18 - 20 martie vor deveni usor negative, pentru ca apoi sa creasca din nou, spre 3 grade la sfarsitul intervalului de prognoza.
TRANSILVANIA In zona Transilvaniei, pana pe 24 noiembrie 2018, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, cu maxime cuprinse in medie intre 1 si 4 grade Celsius, dupa care in perioada 25 - 27 noiembrie 2018 se va incalzi, media maximelor urmand a se situa intre 5 si 8 grade Celsius.
Odata avea nevoie de siguranta ca licitatia pentru privatizarea societatii Electrica Muntenia SUD va fi castigata de o anumita firma, iar alta data voia sa stie ce se va intampla in guvern cu ordonanta prin care cele 8% din actiunile Petrom ar fi urmat sa fie vandute salariatilor.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Norica Nicolai, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca Senatul, prin hotararea adoptata in sedinta de plen de marti, care este fudamentata pe articolul 1 din Constitutie, recomanda Parchetului sa cerceteze toate faptele si persoanele din dosare.
PPMT vrea sa revenim la cele trei regiuni istorice Maghiarii din Romania vor regionalizare asa cum era inainte de venirea la putere a lui Ceausescu. ... Oltenia, Muntenia de Sus, Muntenia de Jos, Dobrogea si zona metropolitana Bucuresti, Moldova:
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) vrea sa privatizeze cu mana forte in 2005, si nu prin vanzare de active, ci prin “afaceri la pachet“, a declarat ieri Codrut Seres, ministrul de resort.
Procesul de privatizare va continua cu Electrica Muntenia Sud, societate pentru care ministrul spera sa obtina cel mai bun pret dintre toate tranzactiile de pana acum. El a mentionat printre potentialii investitori interesati de preluarea Electrica Muntenia Sud si pe actualul proprietar al Distrigaz Sud, grupul Gaz de France.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
Compania ENEL are intentia sa-si consolideze prezenta in Romania si sa-si sporeasca investitiile in tara noastra, pentru a crea aici "o platforma energetica" catre alte state din regiune, a aratat ieri directorul general CEO al ENEL, Fulvio Conti, in cadrul unei discutii avute cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, se arata intr-un comunicat al Guvernului.
Sa vedem asadar cum se joaca la Bursa, in ce societati este bine sa investim, care sunt sumele minime de care trebuie sa dispunem si ce castiguri putem obtine. ... Numai ca la Bursa valoarea actiunilor poate sa si scada, in anumite perioade, ceea ce inseamna niste bani pierduti.
Spre exemplu, SIF Muntenia a inregistrat la sfarsitul primului trimestru cel mai ridicat profit, 51,8 milioane de lei, in timp ce SIF Transilvania s-a plasat pe ultima pozitie in clasamentul celor cinci societati de investitii financiare, cu un rezultat de 0,16 milioane de lei.
Statul va incasa direct circa jumatate din valoarea totala a privatizarii Electrica Muntenia Sud, de 820 de milioane de euro. ... Operatiunea urmeaza sa aiba loc in doua etape.
Exprimata in moneda europeana, suma activelor nete ale SIF era la sfarsitul acestei lunii de 1,82 miliarde de euro, cresterea pe primul semestru fiind de 32,5%. ... De asemenea, societatea inregistreaza cel mai mare activ net, de 1,68 miliarde de lei.
Directorul general al companiei Electrica, Nicolae Coroiu, a declarat recent ca prima oferta angajanta pentru cele trei filiale de distributie neprivatizate, Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Nord si Electrica Transilvania Sud, ar putea fi depusa chiar la sfarsitul acestui an.
Astfel, desi valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta bursiera de la sfarsitul saptamanii a scazut usor cu aproximativ 5% fata de cea inregistrata in sedinta precedenta, patru emitenti au reusit sa depaseasca bariera valorica de 1 milion de dolari, si anume SIF 2 Moldova, Petrom, SIF Muntenia si SIF 3 Transilvania.
Distribuitorii de energie electrica privati care utilizeaza terenuri publice sau private pentru pozitionarea statiilor de transformare vor fi obligati, prin lege, sa plateasca o taxa, potrivit secretarului de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader, citat de NewsIn.
Oltenia, care include cinci judete (Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea), se situeaza la polul opus, fiind alaturi de Moldova si Muntenia printre cele mai sarace zone ale tarii. ... Poate ca este surprinzator, dar exista motive sa fim optimisti.
Omul de afaceri Catalin Chelu a comunicat recent BVB ca are sub control concertat 1,87% din capitalul social al societatii, peste limita maxima de 1% permisa de lege. Chelu mai are detineri importante la SIF Muntenia, SIF Transilvania, SIF Moldova si SIF Banat-Crisana.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) intentioneaza sa vanda in acest an actiuni apartinand unui numar de peste 300 de companii, printre care Antibiotice Iasi si firmele de distributie de electricitate, a declarat presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, citat de Mediafax.
Negocierile dintre AVAS si compania Enel privind privatizarea Electrica Muntenia Sud au fost finalizate, iar contractul de vanzare a actiunilor a fost avizat de comisia de privatizare, anunta Mediafax.
google-analytics.com